Vil du bli hypnoterapeut?

I 2013 tok jeg min første hypnoterapeut utdanning og har siden vært på mange kurs og konferanser i USA, England og Danmark. Jeg har lest mange bøker om hjernen og hypnose og vært på video-kurs fra kolleger i USA. Jeg har gjort det fordi jeg ønsket å bli så flink så mulig så jeg kan hjelpe flest mulige mennesker på best mulig måte. Den aller beste utdanning jeg tok var ved Hypnosehuset Danmark (HHD) her lærte jeg å bruke dybdegående teknikker hvor man sammen med klienten rydder vekk gamle smertefulle følelser. De er de gamle vonde følelser som hindrer oss i å være den vi er og kjenne vår egen verdi.

Jeg har nå brukt den metoden i 6 år og hjulpet flere hundre mennesker til et bedre liv hvor de føler seg i kontroll over livet sitt. Jeg har hjulpet veldig mange med lav selvfølelse, angst, overspising, røykeslutt, sjalusi og stress. De føler seg nå mer trygge på seg selv og tar vare på seg selv. De har fått motet til å leve det livet de ønsker å leve. Forandringene har skjedd i løpet av bare 4-6 uker. Jeg er så fascinert av å se hvor fort mine klienter skaper forandringer i livet sitt og tenker at mange flere burde kunne det som jeg gjør så mange flere kan få hjelp med psykiske utfordringer.

Vi starter derfor opp utdanningen som Sertifisert Hypnotisør og Hypnoterapeut i 2022. Utdanningsforløpet består av 12 undervisningsdager og 4 dager med gruppearbeid. Det er i tillegg satt av en dag til sertifisering. Undervisningen forgår i flotte og koselige omgivelser på Gjøvik Vandrerhjem Hovdetun (www.hovdetun.no). Her er det også mulighet for rimelig overnatting fra 340 kr pr natt. Det går tog til Gjøvik fra Oslo og kommer du med fly tar du toget til Moelv hvor du vil bli hentet. Datoer for undervisning i 2022 er: 29/4-1/5, 4-6/6 (pinsen), 12.-14/8, 23-25/9, dato for sertifisering i November er ikke satt enda.

Som hypnoterapeut kan du hjelpe mennesker som sliter psykisk med angst, lav selvfølelse, sjalusi, overspising, stress, tankespinn, deprimert eller slutte med røyk og snus. Du vil lære om bevisstheten og underbevisstheten, hvordan vi ubevisst drives av gamle vaner gjennom livet både de gode og de dårlige vanene og hvordan vi kan bryte det mønsteret. Du kan ha glede av denne kunnskapen uansett om du ønsker å bli hypnoterapeut på deltid eller heltid, jobber innen helse som lege, psykolog, tannlege, psykoterapeut, vernepleier, sykepleier eller som lærer fra barneskole og opp til universitetsnivå. Hvis du jobber i barnevernet eller innen rusomsorg vil du også kunne bruke den kunnskapen til bedre og hjelpe mennesker. Forståelse av hjernen og hvordan vi påvirkes av alt det som lagres vil også hjelpe deg til å forstå deg selv bedre til å kunne leve det liv du ønsker å leve. Mange kursister opplever stor grad av selvutvikling i løpet av utdanningen.

Du kan lese og se mye mer på www.hypnosehusetdanmark.dk

Hvis du har spørsmål er du velkommen til å kontakte med på telefon 90052198 eller du kan booke en telefonkonsultasjon eller sende meg en mail på kirsten@topphypnoterapi.no

Som hypnoterapeut opplever jeg at det i dag er mange leger som er positive til hypnose og hypnoterapi. Det er flere leger i området mitt som anbefaler sine pasienter å få hjelp hos meg fordi de ser at pasientens problem ligger i underbevisstheten og de vet at man må samarbeide med den for å skape forandringer. Jeg har også hatt mange klienter som i tillegg har gått på DPS og her har de også møtt positive holdninger til å gå til hypnose. Hypnoterapi kan være et fint supplement til mer konvensjonelle metoder som samtale terapi og medisin. I Danmark har hypnoterapi de siste 10 årene blitt veldig populært fordi mange har fått hjelp og har fortalt om det til venner og bekjente som derfor også har valgt å gå den veien. I Danmark har man i tillegg brukt hypnose i et forskningsprosjekt med behandling av pasienter som har fått hjerneskade seinere i livet. Resultatene var veldig positive. Prosjektet ble gjennomført i 2017 av assisterende professor Dr. Jonas Lindeløv.

Forrige
Forrige

Ble fri for traume og kom seg tilbake på hesten

Neste
Neste

Spiser du med bevisst oppmerksomhet (mindfulness)