Ble fri for traume og kom tilbake på hesten

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Før elsket Ingeborg og hesten Sander å dra på ture i naturen hvor de red rundt på må og få. De lot stien og intuisjonen finne veien og begge storkoste seg. For 4 år siden skulle de kjøre tur med vogn og Sander var ikke helt trygg på det. Under klargjøringen stakk han plutselig avsted og Ingeborg endte opp under vogna. Det ene hjulet kjørte over henne og hun brakk noe i hoften. Det gikk bra og hun har i dag ingen varig fysisk skade men opplevelsen skapte en usikkerhet i henne. Hun ble redd for om hun var sterk nok til å holde Sander også på rideturer. Sander merket hennes usikkerhet så han ble også mer urolig. De sluttet etterhvert med rideturer i skogen hvilket Ingeborg syntes var veldig trist.

Hun tok derfor kontakt med meg og lurte på om jeg kunne hjelpe henne med å hele det følelses-messige sår som satt igjen etter ulykken. I hypnosen oppløste vi frykten og erstattet den med trygghet og ro. Jeg har hjulpet Ingeborg før med andre ting før, så etter bare en sesjon fikk Ingeborg tryggheten tilbake og er nå oppe på hesten igjen. Både hun og Sander er kjempefornøyd.

Ingeborg skrev følgende kommentar på Topp Hypnoterapi’s Facebookside:

Sander og jeg slet med et traume etter en alvorlig kjøreulykke. Takk til Kirsten som hjalp oss med å løse opp opplevelsen og minnene slik at vi kom oss videre. Nå er Sander og jeg atter en gang helt balansert og klar for det meste ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen