Selvhypnose

Vil du lære selvhypnose?

Selvhypnose er et veldig bra redskap til å kvitte deg med dårlig vaner og heller skape nye gode vaner. 

Hvis du ønsker å skape forandringer men ikke har lyst til å dele det med en terapeut er denne metoden veldig fin. Her foregår hele prosessen inni ditt private sinn Du kan minske følelsen av stress, øke selvfølelse, øke selvtillit. Føle mer ro og glede. Mange sportsutøvere i verdenseliten bruker selvhypnose til å bli bedre på sporten sin. Eksempelvis bruker Ronaldo selvhypnose som en del av sin mentale trening.

Den metoden til selvhypnose jeg underviser i heter 7th Path-Selvhypnose®. Metoden er veldig enkel å utføre. Det krever du jobber med den ca. 20 minutter 2 ganger hver dag i en periode på 6 uker. Det første, som de fleste utøvere av 7th Path-Selvhypnose® legger merke til er, at de føler mer glede og energi. Du skal også gjøre det på kvelden, idet du legger det til å sove. Det som langt de fleste opplever er, at de nå sovner mye fortere.

På kurset vil jeg forklare hva hypnose er og der oppdager mange, at de allerede gjør selvhypnose på en negativ måte. Alle de negative sannheter vi har om oss selv, er faktisk en form for selvhypnose. Det kan være påstander som:
Typisk meg:
– jeg kommer alltid for seint
– jeg ødelegger bestandig ting
– jeg kan ikke tegne, danse, løpe, spille ball, synge, leke, holde tale osv.
– jeg er alltid så rotete
– jeg prater alltid for mye
– jeg glemmer bestandig ting
Er det i virkeligheten sant? Er du så mye dårligere enn andre?

På kurset vil du lære å skape positive forandringer i ditt liv. Du vil lære å sette positive oppnåelige mål. Det er viktig å fokusere på hvordan du vil ha det, frem for hvordan du ikke ønsker å ha det. Du vil lære selvhypnose, så du kan gå hjem og gjøre det på egen hånd, rett etter kurset.  

Marianne ble helt hektet på 7th Path Selvhypnose.

Jeg startet på 7th Path Selvhypnose-kurs for tre uker siden, og det har stått til forventningene og mye mer enn det. Jeg begynte med 7th Path Selvhypnose for å få en metode til å stilne tankene mine. Den metoden har jeg nå fått. I praksis vil dette si at jeg har kuttet helt ut å høre på lydbok på Ipod om natten, noe jeg var helt avhengig av da jeg la meg om kvelden og når jeg våknet på natta og skulle sove igjen. I tillegg har jeg lange perioder med stillhet hvor jeg er tilstede her og nå med alle mine sanser.
Da jeg oppdaget en kul i brystet ble jeg veldig positiv overrasket over at jeg ikke ble overmannet av ubehagelige følelser, noe som jeg også tror har med denne fantastiske metoden å gjøre. Jeg har nylig startet opp så jeg gleder meg veldig til fortsettelsen og hvilken muligheter dette vil åpne opp for å leve et liv med en intens tilstedeværelse og opplevelse av å leve livet fult og helt.

Marianne

Book en gratis telefonkonsultasjon

Min oppgave er å hjelpe deg til å få den forandring du ønsker. Når du kommer til meg første gang, vil vi snakke om hvordan du har det nå som du ikke er fornøyd med og hvordan du ønsker å ha det istedenfor.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess.