Om meg

Jeg har tidligere jobbet 15 år med forskning og produktutvikling. Igjennom den jobben lærte jeg hvor viktig det er å tilegne seg mest mulig kunnskap innen det fagområdet man jobber med, for å kunne oppnå de beste resultatene.

Igjennom mange års jobbing med selvutvikling har jeg prøvd mange forskjellige former for terapi, og fant at hypnoterapi er absolutt den mest effektive. Innenfor hypnoterapi har jeg erfart at 5-PATH® er den måten å jobbe på som raskest gir de beste resultatene, og derfor har jeg valgt å spesialisere meg innenfor denne retningen. 5-PATH® er et hypnoterapeutisk system med 5 faser, hvor man bruker de mest effektive og dybdegående teknikker som finnes. Det er satt opp på en logisk og systematisk måte som sikrer at vi får gode resultater hver gang. En analogi er at om du vil ha en skinnende ren bil, så må du vaske skikkelig før du polerer. Du kan finne mer informasjon på www.5-path.com

Faglige sertifiseringer:

-2013: NGH sertifisert Hypnotisør og hypnoterapeut ved Hypnose-Coach, Århus, Danmark-Deltakelse på NGH Danmarks hypnosekonferanse,
-2014: Spesialkurs i Barnehypnose fra Hypnoseskolen, København, Danmark
-2014: Spesialkurs i Regresjon til tidligere liv hos Brian Weiss, Omega Institute, New York USA
-2012-2015 Spesialkurs i Behandling med ”De nye energiene” kurs 1, kurs 2 og kurs 3 ved Solveig Bergheim, Lunner, Norge
-2016: Sertifisert 5-PATH hypnoterapeut ved Hypnose Syd og Hypnosehuset Danmark
-2016: Sertifisert 7th Path® Instruktør ved Hypnose Syd og Hypnosehuset Danmark
-2016: Deltakelse på NGH Hypnoterapikonferanse i Marlborough, USA
-2016: Deltakelse på NGH Hypnoterapikonferanse i London, England

-2017: Deltakelse på Hypnoterapikonferanse i Las Vegas. USA

-2018: Sertifisert 7th Path Selvhypnoseâ Instruktør i Ultimates 1-5 ved Banyan Hypnosis Center, Dallas, USA 

-2018: Deltakelse på NGH Hypnoterapikonferanse i Marlborough, USA 

Jeg utdanner meg fortsatt og oppdaterer meg faglig med å lese mye faglitteratur.

Visjon:

Jeg brenner for å hjelpe mennesker, som ønsker en forandring i livet sitt. Alle har fortjent å ha et godt liv, hvor de føler seg trygge og trives med seg selv. Vi er alle unike og verdifulle. Vi har alle evner og talenter som gir oss muligheten for å få et godt liv, hvor vi bidrar til fellesskapet på en positiv måte. Jeg vil gjerne hjelpe deg til å finne den vei du skal gå for å få det liv du ønsker. Jeg kan ikke gjøre forandringen for deg, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg med hjelp fra de beste redskaper vi har innen hypnoterapi.

Etikk:

Som NGH- sertifisert hypnoterapeut er vi underlagt strenge etiske regler.

Jeg har taushetsplikt om alle de opplysninger jeg til enhver tid får fra klienten med mindre klienten er til fare for seg selv eller andre.

Jeg jobber med helt vanlige folk som har helt vanlige problemer og hvis jeg ser at klienten trenger en annen behandling end det jeg har kompetanse til vil klienten bli henvist til dette.

Jeg er hverken lege eller psykolog og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse psykisk eller somatisk.