Programmer deg selv til suksess med selvhypnose

7th Path Selv-Hypnose© er en effektiv og dybdegående form for selvhypnose. Vil du: gå ned i vekt, redusere stress, ha bedre selvfølelse eller selvtillit, sove bedre, tenke mer positivt, være mer avslappet til eksamen, ″få ting gjort″, få mer indre ro, slutte med dårlige vaner, kunne tale i forsamlinger, forbedre sportsprestasjoner eller andre vaner og mønstre du ønsker å forandre? Mange profesjonelle sportsutøvere (ex: Ronaldo og Tiger Woods) bruker selvhypnose til å optimere prestasjonene deres.

Først fjerner 7th Path™ den gamle programmeringen i underbevisstheten din, som har gjort det vanskelig for deg å nå målet ditt. Den virker som et antivirusprogram, som først fjerner gamle ubrukelige programmer og etterpå legger du inn nye og bedre programmer. 7th Path Selv-Hypnose® er ekstremt enkelt å utføre. Det krever, at du setter av tid til gjøre det 2 ganger i løpet av dagen i opptil 20 minutter hver gang og idet du legger deg til å sove på kvelden. Du må bestemme deg for å gjøre det hver dag i minimum 6 uker.

Kurset går over tre fredagskvelder fra kl. 19-21.30. Neste kurs er 20. oktober, 27. oktober og 10. november. Det er viktig at du har mulighet for å delta alle dagene. Kursmateriale er inkludert i prisen.

På kurset vil du lære om hvordan hjernen fungerer, både hva som skjer i den bevisste delen og den underbevisste delen. Hvis dine tanker og følelser går i hver sin retning, bliver det kaos inni deg. Eksempelvis: du vil ikke spise sjokolade, men føler at du må ha det. Du vil lære om følelsenes hemmelige språk, og hvordan du kan bruke den kunnskapen til å leve et mer harmonisk liv. Vi vil snakke om hvordan ordene vi tenker og bruker i hverdagen påvirker oss. Når du lærer hvordan du kan konstruere dine egne kraftfulle setninger, vil vi ha fokus på hvordan du bevisst kan bruke ord og
vendinger, som vil hjelpe deg til å nå målene dine.

7th Path-Selv- Hypnose® systemet er utviklet av psykolog og hypnoterapeut Calvin D. Banyan og har igjennom 15 år forvandlet tusenvis av menneskers liv. Er du klar til å forandre ditt?

Hvis du vil forandre verden og gjøre det med held. Begynn med dens sentrum og start med deg selv.

Piet Hein