Kontakt

Kirsten Topp, Tranberglia 18, 2819 Gjøvik

90052198

post@topphypnoterapi.no

Hypnose avtale:

Ring alle dager mellom kl 9.00 og kl 21.00. Hvis ikke jeg har mulighet for å besvare telefonen kan du sende meg en sms med navn og telefonnummer. Du er også velkommen til å sende en e-post med navn og telefonnummer. Jeg vil uansett besvare din henvendelse så fort jeg har anledning. For å sikre at jeg har plass på timeplanen fastsetter vi 4 avtaler med en gang. De etterfølgende avtaler kan alltid avlyses (seinest 24 timer før avtalt tid). Hvis du velger selv at bestille tid  via bookingsystemet vil jeg be deg bestille 4 sesjoner med ca en ukes mellomrom. Hvis du ønsker å bestille hypnose til snus eller røykeslutt og du mener at det vil være enkelt for deg å slutte (evt. har sluttet før på egen hånd) kan du sette opp 2 avtaler med 1 dag imellom, eksempelvis mandag og onsdag. Hvis du vet at du har mye følelser som påvirker snusingen eller røykingen din (angst, stress, frustrasjon osv) vil jeg be deg bestille 4 sesjoner med ca en uke mellom hver. Ved første kontakt pr. telefon vil jeg stille litt spørsmål rundt den endring du ønsker i livet ditt. Hvis du bestiller via Book time vil jeg be deg skrive kort hva du ønsker å jobbe med eksempelvis: angst, sukkerstopp, selvfølelse, sjalusi, kroniske smerter, hårnapping, røykeslutt, snusslutt osv.

Hvis du ønsker å bestille foredrag eller selvhypnose kurs vil jeg be deg ringe meg eller sende sms eller mail.

Priser

Behandling Pris
Gratis telefonkonsultasjon på ca. 30 min 0 kr Book time
Behandling Pris
Gratis telefonkonsultasjon på ca. 30 min  0 kr.-  Book nå

 

Første gang du kommer vil jeg informere om hva hypnose er og hvordan hjernen fungerer. Vi vil også bruke en del tid på å prate om de forandringer du ønsker og lidt om bakgrunnen din. Derfor må du sette av  2,5-3 timer til 1. sesjon. De følgende sesjoner varer 1,5- 2 timer. Informing soul Technique tar ca 4 timer. Du kan betale med kontanter, mobile pay eller vanlig bankkort (debit kort). En sesjon inneholder først en samtale, så hypnose og til slutt en avrunding. Foredrag på en time vil handle om Hypnoterapi og hvordan hjernen fungerer. Foredrag på 2 timer vil i tillegg inneholde en gruppe hypnose. Transport kommer i tillegg.

Kurs i selvhypnose foregår over 3 ganger på kvelden og tar ca. 3 timer hver gang.  Neste kurs i 7th Path Selv-hypnose er 24. mai+ 31. mai + 14. juni. Det er viktig at man kan komme alle 3 ganger og at man setter av opp til 20 min 2 ganger hver dag til å gjøre selvhypnosen i minimum 6 uker. Kurset foregår i lokalene til Gjøvik yoga, Nedre Torvgate 3, 2etg kl 18.15-20.45.

Bemerk vennligst: Ved avbestilling av time mindre enn 2 arbeidsdager før den avtalte tid eller ved uteblivelse må det betales et gebyr på 300 kr.

* Ved brud på 4-sesjoners forløp refunderes i forhold til prisen på enkelt sesjoner, det vil si at prisen for hver benyttet sesjon vil være prisen for for en enkelt sesjon.

Hypnoterapi