Kom i kontakt

Book en gratis telefonkonsultasjon

Min oppgave er å hjelpe deg til å få den forandring du ønsker. Når du kommer til meg første gang, vil vi snakke om hvordan du har det nå som du ikke er fornøyd med og hvordan du ønsker å ha det istedenfor.

Kontakt-informasjon

Kirsten Topp
Tranberglia 18
2819 Gjøvik

Kontakt meg

Hypnose avtale

.Ring hverdager mellom kl 8.10 og kl 17.00. Hvis ikke jeg har mulighet for å besvare telefonen, ringer jeg deg opp, når jeg er ledig. Du kan evt bestille tid til en 30 minutters gratis telefonkonsultasjon på booking kalenderen. Du kan også sende meg en SMS og så ringer jeg deg eller du kan sende meg en beskjed via kontaktskjemaet.

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg. Ved første kontakt pr. telefon vil jeg stille litt spørsmål rundt den endring du ønsker og forklare deg lidt om hvordan hypnose fungerer. Hvis du vil være sikker på at jeg er ledig kan det være lurt bestille avtale for samtalen på booking systemet. 

Før du kommer første gang, vil jeg be deg se på videoen: Hva er hypnose og hvordan fungerer hjernen. Når du kommer til første avtale vil vi prate om de forandringer du ønsker og lidt om bakgrunnen din. Hvis du har spørsmål til videoen, vil jeg gjerne besvare de. Til slutt gjør vi hypnosen. Den første sesjon tar ca. 2-2,5 timer til 1. sesjon. De følgende sesjoner varer 1,5- 2 timer.
Du kan betale kontant eller vanlig bankkort (debit kort), ved betaling med kreditkort påløper et gebyr.

Bemerk vennligst: Ved flytning eller avbestilling av time mindre enn 2 hverdager før den avtalte tid eller ved uteblivelse påløper det et gebyr på 300 kr.

Om meg

Jeg har tidligere jobbet 15 år med forskning og produktutvikling. Igjennom den jobben lærte jeg hvor viktig det er å tilegne seg mest mulig kunnskap innen det fagområdet man jobber med, for å kunne oppnå de beste resultatene.

Igjennom mange års jobbing med selvutvikling har jeg prøvd mange forskjellige former for terapi, og fant at hypnoterapi er absolutt den mest effektive. Innenfor hypnoterapi har jeg erfart at 5-PATH® er den måten å jobbe på som raskest gir de beste resultatene, og derfor har jeg valgt å spesialisere meg innenfor denne retningen. 5-PATH® er et hypnoterapeutisk system med 5 faser, hvor man bruker de mest effektive og dybdegående teknikker som finnes. Det er satt opp på en logisk og systematisk måte som sikrer at vi får gode resultater hver gang. En analogi er at om du vil ha en skinnende ren bil, så må du vaske skikkelig før du polerer. Du kan finne mer informasjon på www.5-path.com

Faglige sertifiseringer:

 • -2013: NGH sertifisert Hypnotisør og hypnoterapeut ved Hypnose-Coach, Århus, Danmark-Deltakelse på NGH Danmarks hypnosekonferanse,
 • -2014: Spesialkurs i Barnehypnose fra Hypnoseskolen, København, Danmark
 • -2014: Spesialkurs i Regresjon til tidligere liv hos Brian Weiss, Omega Institute, New York USA
 • -2012-2015 Spesialkurs i Behandling med ”De nye energiene” kurs 1, kurs 2 og kurs 3 ved Solveig Bergheim, Lunner, Norge
 • -2016: Sertifisert 5-PATH hypnoterapeut ved Hypnose Syd og Hypnosehuset Danmark
 • -2016: Sertifisert 7th Path® Instruktør ved Hypnose Syd og Hypnosehuset Danmark
 • -2016: Deltakelse på NGH Hypnoterapikonferanse i Marlborough, USA
 • -2016: Deltakelse på Hypnoterapikonferanse i London, England
 • -2017: Deltakelse på Hypnoterapikonferanse i Las Vegas. USA
 • -2018: Sertifisert 7th Path Selvhypnose® Instruktør i Ultimates 1-5 ved Banyan Hypnosis Center, Dallas, USA
 • -2018: Deltakelse på NGH Hypnoterapikonferanse i Marlborough, USA
 • -2018: Deltakelse på hypnose-konferanse i Danmark, FHHD
 • -2018: Kurs i Barnehypnose, sportshypnose ved Hypnosehuset Danmark
 • -2018: Underviste i forløsning av negative energier ved Hypnosehuset Danmark
 • -2019: Spesialkurs i hypnose i relasjon til sexuelle utfordringer ved Hypnosehuset Danmark
 • -2019: Spesialkurs i traumeforløsning: T.R.E.T. ved Hypnosehuset Danmark

Jeg utdanner meg fortsatt og oppdaterer meg faglig med å lese mye faglitteratur.

Visjon

Jeg brenner for å hjelpe mennesker, som ønsker en forandring i livet sitt. Alle har fortjent å ha et godt liv, hvor de føler seg trygge og trives med seg selv. Vi er alle unike og verdifulle. Vi har alle evner og talenter som gir oss muligheten for å få et godt liv, hvor vi bidrar til fellesskapet på en positiv måte. 

Jeg vil gjerne hjelpe deg til å finne den vei du skal gå for å få det liv du ønsker. Jeg kan ikke gjøre forandringen for deg, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg med hjelp fra de beste redskaper vi har innen hypnoterapi.

Etikk

Som NGH- sertifisert hypnoterapeut er vi underlagt strenge etiske regler.

Jeg har taushetsplikt om alle de opplysninger jeg til enhver tid får fra klienten med mindre klienten er til fare for seg selv eller andre.

Jeg jobber med helt vanlige folk som har helt vanlige problemer og hvis jeg ser at klienten trenger en annen behandling end det jeg har kompetanse til vil klienten bli henvist til dette.

Jeg er hverken lege eller psykolog og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse psykisk eller somatisk.