Hypnose mot stress

Føler du en konstant uro inni deg og har vanskelig for å sitte stille i sofaen og slappe av?

Hvis du igjennom lang tid, har opplevd mye stress enten på jobb eller hjemme, har den tilstanden blitt en vane i underbevisstheten. Når noe har blitt en vane betyr det at det er utenfor din kontroll, akkurat som hjerterytmen, stoffskifte osv.

Når du er stresset produserer din kropp masse adrenalin og kortisol. Du er i en konstant tilstand av alarmberedskap, også selv om det er lørdagskveld eller den første feriedagen. Hvis du har vært i den tilstanden i lengre tid har du kanskje lagt merke til at du føler en konstant uro og at det kan være vanskelig å konsentrere deg eller huske ting. Kanskje du sliter med å sove på kvelden eller kanskje det har påvirket fordøyelsen din.

Hypnosen kan hjelpe deg til være mer avslappet og tilstede i deg selv. På den måten får du overskudd til å sortere i, hva som er viktig og hva som ikke er det. Hvis du bruker 7th Path Selv-hypnose når du skal sove på kvelden hjelper det deg til å slippe tankekjøret og du sklir raskere inn i søvnen.

Helen hadde problemer med stress på flere områder av livet sitt

For meg var hypnosen med Kirsten en spennende opplevelse. Kirsten er en veldig rolig og behagelig person og du føler deg trygg og ivaretatt under hele hypnosen. Hun har også en veldig behagelig stemme. Hun tar deg med på en individuell reise og ser hva som du trenger der og da ut fra inntrykk hun får. Jeg kom i kontakt med det som er utfordrende i livet og har en større forståelse for hvordan jeg reagerer og hvorfor ting er som det er. Jeg kan anbefale Kirsten på det varmeste!

Helen, 41.

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.