Hypnose for mer søvn

Sliter du med å sove?

Får du ikke sovet på kvelden eller våkner du på natten og får ikke sovet igjen? Er den manglende søvn grunnen for at du har for lite energi til å være fokusert og konsentrere deg? Har hukommelsen din blitt dårligere?

Hvordan kan du få hjelp fra hypnoterapien til å sove bedre?

Felles for mange som sliter med å sove er, at de har et tankekjør som holder de våken. Jeg har flere viktige redskaper som kan hjelpe deg med å fjerne tankekjør. Du vil lære deg en spesiell form for selvhypnose, som heter 7th Path Selv-hypnose®. Når du utfører denne metoden vil du oppleve at du lettere sklir inn i søvnen. Nesten alle jeg har lært å bruke 7th Path Selv-hypnose® melder tilbake, at de nå sovner mye raskere og bedre. Selv de som har tendens til å våkne på natta opplever, at når de bruker 7th Path Selv-hypnose® så sovner de fort igjen. 7th Path Selv-hypnose® knuser tankerekkene i små biter og tilfører deg positiv energi til å gå inn i søvnen. Mennesker med kroniske smerter rapporter også ofte, at 7th Path Selv-hypnose® hjelper de til å fjerne fokus fra smertene og de sovner fortere.

For mange er det et eller annet i underbevisstheten, som er motoren bak tankekjøret. Hvis du ønsker å bli kvitt den motoren vil jeg anbefale deg å ta et 5-PATH hypnose-forløp hos meg på ca 4 sesjoner. Her går vi sammen inn og nøytraliserer årsaken til tankekjøret. For de som gruer seg kan det være lav selvfølelse som ligger bak. For andre kan det være tidligere ubehagelige opplevelser og erfaringer, som gjør at de gruer seg for noe som skal skje dagen etterpå eller kanskje først om flere uker. Selv om vi vet, at de fleste bekymringer ikke blir til virkelighet, kan det være vanskelig å kvitte seg med klumpen i magen eller knuten i brystet. I hypnosen er det presis det fysiske ubehaget som er nøkkelen til løsningen. Når det er borte kan du føle deg lett, trygg, avslappet og kan sove som en stein.

Hvis du bruker 7th Path Selv-hypnose når du skal sove på kvelden hjelper det deg til å slippe tankekjøret og du sklir raskere inn i søvnen.

En utøver av 7th Path Selv-hypnose kom med følgende tilbakemelding:

Jeg startet på 7th Path Selvhypnose-kurs for tre uker siden, og det har stått til forventningene og mye mer enn det. Jeg begynte med 7th Path Selvhypnose for å få en metode til å stilne tankene mine. Den metoden har jeg nå fått. I praksis vil dette si at jeg har kuttet helt ut å høre på lydbok på Ipod om natten, noe jeg var helt avhengig av da jeg la meg om kvelden og når jeg våknet på natta og skulle sove igjen. I tillegg har jeg lange perioder med stillhet hvor jeg er tilstede her og nå med alle mine sanser. Jeg har nylig startet opp så jeg gleder meg veldig til fortsettelsen og hvilken muligheter dette vil åpne opp for å leve et liv med en intens tilstedeværelse og opplevelse av å leve livet fult og helt.

Marianne

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.