Smertelindring med selvhypnose

Er du lei av å leve et liv med smerter?

Smerter er et signal fra kroppen din om at det er noe galt, noe du må gjøre noe med. Noen ganger er årsaken fysisk (du har knekt beinet, kuttet deg o.s.v) og hvis det er tilfellet er viktig å kontakte en lege umiddelbart. Andre ganger stammer smerten fra noe psykisk og der kan vi jobbe med i det i hypnoterapien. Det gjelder eksempelvis kroniske smerter, som legen vurderer ikke har noen fysisk årsak.

Har du kroniske muskelspenninger?

Når du kjenner smerte er det en naturlig reaksjon for kroppen å spenne seg. Spente muskler går fort tom for oksygen og smerten øker på. Du har nå havnet i en vond sirkel, hvor smerten bare blir verre og verre for hver dag. Hvis det er en følelsesmessig årsak som ligger bak kan du nøytralisere den i hypnosen. Musklene vil nå være avslappet og blodet flyte naturlig gjennom kroppen. Smerten vil bli mindre og i noen tilfeller helt borte.

Eli fikk hjelp til å håndtere kronisk smerte.

Jeg kom til Kirsten med fibromyalgisymptomer, så som slitenhet, konsentrasjonsproblemer, uro og verking i kroppen og søvnløshet. Etter bare 2 gangers behandling merket jeg at noe var i ferd med å skje. Hverdagen ble lettere og smertene var ikke lenger så påtrengende.
Etter ytterligere to behandlinger kunne jeg merke at hukommelse og konsentrasjonen ble bedre – dagene ble i det hele tatt enkle og lyse.
Under behandlingen kunne jeg ved et par anledninger kjenne på en slags motvilje mot å fortsette, og jeg kan huske at jeg tenkte: Dette orker jeg ikke mer av, jeg vil ikke be om ny time.
I dag er jeg sjeleglad for at jeg ikke ga opp. Resultatet er verdt hvert minutt i stolen hos Kirsten som er en fantastisk person som er genuint opptatt av å hjelpe deg til et bedre liv, et liv uten gammel bagasje.
Selv om jeg fortsatt har dager som jeg er sliten og trøtt, så er det allikevel til å holde ut.
Når jeg regelmessig gjør 7th Path Selv-hypnose®, så er jeg straks ″på sporet″ igjen. Det kjennes trygt og godt og jeg er deg evig takknemlig, Kirsten!

Eli

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.