Hypnose mot sjalusi

Føler du deg sjalu?

Er du redd for hva som kan skje, når din partner er på fest? Føler du deg rastløs og utrygg, når du ser din partner danse med en annen? Tenker du at din partner heller vil være sammen med en annen enn deg?

Uansett om du har opplevd utroskap eller ei er følelsen av sjalusi lammende. Sjalusien hemmer deg i å være avslappet og føle deg trygg i forhold til din partner. Sjalusi kan ha bakgrunn i lav selvfølelse, at du ikke føler seg god nok. Du kan også oppleve sjalusi overfor bonusbarn eller ektefellens fritidsinteresser.

Hvordan kan hypnoterapi hjelpe deg til å føle mindre sjalusi?

Først må vi avklare hvem du er sjalu på og hva som utløser sjalusien. I hypnosen finner vi årsaken og nøytraliserer den. Vi vil øke selvfølelsen din, så du stoler mer på deg selv og at du har fortjent en partner som elsker og respekterer deg, som den du er. Følelser ligger i underbevisstheten og derfor er hypnoterapi et trygt redskap til å endre de.

For Christer hadde sjalusien tatt kontroll over livet hans.

Jeg tok kontakt med Kirsten etter en tøff høst, hvor jeg gikk på en smell psykisk. Mine utfordringer er noe som har vært med meg i mange år, og er ganske sammensatte. Har utfordringer med lav selvtillit, og dårlige tanker om meg selv. Dette slår blant annet ut i sjalusi, og tanker om å miste det jeg har kjærest av alt i verden.

Kirsten utfordret meg på disse tankene, fikk meg til å gå bakover i tid, for å finne roten til følelsene. Hun klarte å få frem tanker og følelser i meg, som jeg ikke har kjent på mange år, eller kanskje aldri følt heller. De gode tankene og følelsene er noe av det varmeste jeg noensinne har kjent.  

Det som virkelig har vært til hjelp er det som også skjer etter behandlingene, mine nærmeste merker at jeg har forandret meg, og at jeg har blitt mer åpen ovenfor mine utfordringer. Og det er ikke problematisk å snakke om mine følelser lenger. Jeg har fått en lettere hverdag, og noen gode verktøyer for å løse de vanskelighetene som måtte dukke opp. Dette er noe jeg aldri hadde klart uten Kirsten sin hjelp.

Christer

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.