Bedre selvtillit med hypnose

Ønsker du å ha mer selvtillit?

Selvtillit sier noe om, hvor flink du vurderer deg selv til å være. Om det du har gjort er godt nok. Selvtillit er viktig, fordi vi er født med et ønske om å være til nytte for noe eller noen. Det er noe grunnleggende, som ligger i alle mennesker. Selvfølelse er noe annet selvtillit, selvfølelse handler mer om å like og akseptere deg selv uansett hva du presterer, men tillit til din egen mestring og bidrag til fellesskapet er også viktig for selvfølelsen, fordi dyktigheten og verdigheten gjødsler hverandre gjensidig.

Hvis du vil øke selvtilliten din, er det viktig at du kun måler deg med deg selv. Se et år tilbake og tenk på alt det du vet nå, som du ikke visste/ hadde lært for et år siden!!!. Samtidig er det viktig å sette realistiske målbare krav til deg selv. Hvis du mener, at alt skal være perfekt bliver målet uoppnåelig. Hvis andre rundt deg mener, at oppgaven var utført på en god måte kan det faktisk hende, at de har rett…..

Lav selvtillit kan også komme fra mange vanskelige og vonde opplevelser i barndommen og seinere i skolen, på jobben, i parforhold etc.

Kan hypnoterapi hjelpe deg til økt selvtillit?

Ja!!! Vi vil sammen bli enige om realistiske mål for hva du skal kunne og på hvilket nivå. Vi vil jobbe med konkrete mål så du ser resultater og det vil bygge selvtilliten din steg for steg. Det kan være mål om å bli flinkere på jobben eller sporten du driver med på fritiden. Du trenger ikke å være redd for komme til å overvurdere deg selv, det ligger ikke i din natur. Du vil derimot få frigitt en masse energi, fordi du vil bruke dine seire til å bli enda flinkere på det du liker å drive med.
Hvis din manglende selvtillit helt eller delvis kommer av følelsesmessige sår som er tilført deg utenfra kan vi bruke hypnoterapien til å hele de sårene.

Emilie hadde mistet tilliten til at hun kunne takle hverdagen sin

Jeg oppsøkte hjelp fra Kirsten fordi jeg det siste året hadde slitt med frykt for sosiale situasjoner, alt fra skoletimer til å gå på restaurant eller kafé, og også fordi jeg ville gjøre noe med den dårlige selvfølelsen jeg hadde hatt i mange år.

Kirsten var veldig hyggelig å jobbe med, og en person jeg lett følte jeg kunne stole på og åpne meg opp for. 5-Path metoden hun bruker likte jeg godt, da arbeidet vi gjorde sammen var grundig og føltes ut som ville ha langvarig effekt. Det har bare gått et par måneder siden vår siste time, men allerede merker jeg stor forskjell. Jeg føler meg trygg på meg selv og har en helt annen selvtillit. Å gå ut av huset er ikke lenger et problem og det er en utrolig lettelse at jeg kan snakke med fremmede uten å tenke så mye på det på forhånd, som jeg gjorde før. I tillegg er det flere som har påpekt at jeg er rettere og mer selvsikker i holdningen min, som helt klart er en fin bonus.

Jeg er utrolig takknemlig til Kirsten for hjelpen hun ga meg og vil sterkt anbefale alle å oppsøke henne hvis dere ønsker en forandring!

Emilie

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.