Bedre selvfølelse med hypnose

Er du usikker på om du har god eller dårlig selvfølelse?

Kjenner du deg like verdifull som andre?
Er det greit at du tar like stor plass?
Har du lov til å stille krav?
Har du rett til å få oppfylt dine behov?

Hvis svaret til de fire spørsmål er nei kan det være lurt for deg å jobbe med selvfølelsen din. De riktige svarene er nemlig JA. For å komme dit må du bli bedre kjent med deg selv dine og finne ut, hva som er dine verdier. Vet du hva du liker? Vet du hva som betyr noe for deg? Vet du hvor dine egne grenser går? Tør du si nei, når andre sier ja? Respekterer du andres grenser?

Selvfølelse handler om hvor kjærlig eller vennlig du er med deg selv. Hvordan du avpasser dine behov med andres. Å utøve god selvfølelse er å finne balansen mellom hensynet til andre og hensynet til deg selv. Det er en modifisert form for egoisme. Om du kjenner deg fri til å være den du er og akseptere at andre er forskjellige fra deg.
Dårlig selvfølelse er, når du setter alle andres behov først og er sterkt kritisk overfor deg selv. Du vil kanskje kontrollere deg selv i et forsøk på å leve opp til det du tror, er de andres idealer eller du forsøker å presse andre inn i ditt bilde av, hvordan man skal være.

En ting det er viktig å være seg bevisst er, at det å ha god selvfølelse betyr ikke, at man føler seg trygg og sikker bestandig. Den gode selvfølelsen rommer alle følelser, også de vi opplever som ubehagelige.

Jeg tror at vi alle er født med en overbevisning om, at vi er verdt å elske og en forventning om å bli møt med kjærlighet og forståelse. Det som skjer er, at vi opplever situasjoner i livet, hvor vi føler oss lite verdt og avvist av de som betyr aller mest for oss. For de fleste skjer dette veldig tidlig i livet og vi blir derfor usikre på vår egen verdi.

Hege slet veldig med selvfølelsen da hun kom til meg:

Jeg kom til Topp Hypnoterapi for å få hjelp til å rette på humøret, og mine psykiske plager med depresjon. Først fikk jeg depresjon etter at jeg mistet min Far når jeg gikk på ungdomsskolen, så fikk jeg fødselsdepresjon etter at jeg fikk en fantastisk sønn. Og har slitt veldig med selvfølelsen siden 2006.

Dette har totalt snudd seg! Fra og ta dag for dag klarer jeg nå å planlegge uke for uke og har mer struktur i hverdagen. Jeg veit når jeg skal trene med Bikkja, når leksene skal gjøres og når vi har prøver så har jeg kontroll på dette. Det er ikke lenger et kaos, og jeg vegrer ikke for å møte opp på skolen eller være sosial. Jeg tenker mye mer positivt og har mer energi enn jeg har hatt på mange år!

Dette har vært et eventyr, og få vært igjennom «5-PATH» hos Kirsten. Hun driver ikke bare med hypnose hun inspirerer og gir energi på en måte som bare må oppleves. Jeg er utrolig takknemlig for at Topp Hypnoterapi ville hjelpe meg med mine problemer. Jeg vil varmt anbefale henne om man sliter med selvfølelse, angst og depresjon!

Hege

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.