Seksuelle utfordringer

Har du problemer med Impotens eller for tidlig sædavgang?

Hvis du vet, at det ikke er noen fysisk årsak til din impotens, er årsaken høyst sannsynlig psykisk. Hypnose er en enkel vei til å gjøre forandringer.

Har du for tidlig sædavgang?

Styring av sædavgangen sitter i den ubevisste del av hjernen. Den del av hjernen klarer ikke å skille mellom, om du er KLAR for utløsning ELLER om du er REDD for å få utløsning. Derfor kan det skje før du har lyst til, at det skal skje. Omtrent 20% av alle menn sliter med dette en i periode og noen har hatt det problemet hele den seksuelt aktive del av deres liv.

Hvordan kan hypnoterapi hjelpe deg til et bedre sexliv?

Hvis årsaken til impotens eller for tidlig sædavgang er psykisk ligger den i underbevisstheten. Når du er i hypnose, har du direkte tilgang til underbevisstheten og du kan derfor korrigere usikkerhet og stress til glede og forventning. Hvis du og din penis ikke er enige om, hva som skal skje og når det skal skje blir samarbeidet ofte dårligere og dårligere for hver gang du opplever en fiasko. Dine tanker og stress rundt; ″hva hvis jeg ikke får det til″ eller ″bare jeg ikke kommer for tidlig″ gjør øker sannsynligheten for at det skjer. I hypnosen kan du nøytralisere den stress som ligger bak og du kan gå fra fiasko til suksess. Veien til selvtillit er det å oppleve suksess og da vil du fort glemme, at du noen gang hadde det problemet.

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.