Hypnose for røykeslutt

Slutt på røyk eller snus?

Er du er lei av, at det er røyken eller snusen som har kontrollen over deg og ikke motsatt? Lei av å lukte røyk? Lei av å bruke masse penger på røyk og snus? Kjenner du det på helsen din?

Ingen mennesker over 20 år synes det er kult å røyke. I dag har det blitt sådan at mange røykere skammer seg og føler at de må gjemme seg lidt bort med røyken sin. Det er ikke lenger en sosialt akseptert ting å røyke. Mange velger å slutte fordi det vet at det øker sannsynligheten for å få kols og lungekreft. Når du slutter øker helsegevinstene for hver time du er fri og i kontroll. Det er fascinerende hvor fort kroppen heles, pusten din blir bedre og maten smaker mer bare etter noen få dager.

Synes du det er vanskelig å slutte på egen hånd? Hvis du har bestemt deg og er super motivert kan hypnoterapi være løsningen for deg. Det som kreves er, at DU har bestemt deg og at DU ønsker å bli kvitt trangen til røyk og snus. Det må være DIN beslutning og ikke noe du gjør fordi samboeren, barna eller arbeidsgiveren ønsker det, for hvis det er tilfellet vil hypnoterapien ikke virke. Det vil alltid være en del av deg som ønsker å slutte og en del av deg som ønsker å fortsette. Hypnose virker først når den delen av deg som ønsker å slutte er et langt større, enn den delen som ønsker å fortsette.
Hvis du er helt sikker på at du er klar så vil du oppleve flere fordeler ved å slutte med din avhengighet ved hjelp av hypnoterapi. De som slutter med hjelp fra hypnose opplever, at de helt mister lysten til å røyke umiddelbart etter hypnosen.

Hvordan fjernes trang til røyking og snusing med hypnoterapi?

Hvis du før har sluttet på egen hånd eller røyking utelukkende er en vane for deg, da kan det være enkelt for deg å slutte med hypnose og da vil det være nok med 2 sesjoner. Hvis du røyker fordi du føler deg stresset eller urolig er det nødvendig å fjerne den uroen i underbevisstheten og da må du regne med 4-6 sesjoner.

Når de fleste slutter, med røyk og snus på egen hånd, føler de behov for å erstatte røyk og snus med mat når de merker at trangen komme snikende. En av de store fordeler ved å slutte med hjelp fra hypnoterapien er, at du ikke føler noen trang og begynner derfor ikke å trøstespise. Du blir ikke-røyker fremfor eks-røyker. Du vil glemme alt om røyk og snus. Du får bedre helse og sparer masser av penger, så hva venter du på? 😉

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.