Hypnose mot overspising

Overspiser du?

Har du ofte en overveldende trang til å spise store mengder av en bestemt type mat eller godteri? Eller spiser du ofte så mye, at du føler deg overmett? Ønsker du å gå ned i vekt, men klarer ikke å stoppe deg selv? Du spiser eksempelvis masse sjokolade, is, kjeks, potetgull eller godteri og etterpå har du dårlig samvittighet og føler deg håpløs.

Magen er senteret for følelsene våre. Når vi kjenner vonde følelser, kan vi få lyst på mat som inneholder naturlige stoffer som kan dempe den vonde følelsen. Hvis du er deprimert vil du oftest ha lyst på melkeprodukter som eksempelvis iskrem eller ost. Hvis du er stresset eller nervøs er det ofte knasende ting som chips og nøtter du får lyst på. Har du et sug etter karbohydrater mangler du høyst sannsynlig energi. Har du ofte trang til sjokolade, er det kanskje egentlig kjærlighet du savner. Den sult du føler, er i virkeligheten sult på en følelse, som du savner. Det kan være at føle deg elsket eller god nok som den du er.

Det er viktig å spise sunn mat jevnt fordelt over dagen, gjerne hver 3-4 time. Hvis du spiser på den måten, bør du ikke ha stor trang til usunn mat. Hvis du likevel har det og ønsker å gjøre noe med det kan hypnose være noe for deg. De fleste opplever å gå ned 0,5- 1,5 kg pr uke. Hypnose er ikke et ″quick fix″ men en metode til en varig endring.

Vil du høre om Marens erfaring med hypnose?

Da jeg hørte om hypnoterapi og hvordan det har hjulpet folk, tenkte jeg at det var altfor godt til å være sant, helt til jeg prøvde det selv. 

Jeg hadde problemer med stress, vektnedgang og selvfølelse, det er noe som jeg har slitt med i lang tid. Jeg hadde følelsen av å aldri strekke til og aldri nå målene jeg satte meg. Jeg forsøkte mange muligheter med dietter osv. Dette var noe jeg virkelig slet med.

Jeg ble tipset om hypnoterapi hos Kirsten Topp, noe som jeg egentlig var ganske skeptisk til i første omgang, for jeg tenkte at ingenting hjalp, for det var ikke bare en ting jeg slet med. Etter en stund tenkte jeg at det er kanskje ikke dumt å prøve. Jeg kontaktet henne og ble satt opp på time ganske fort.

Allerede etter første time var det stor forandring på meg. Jeg holdt meg unna godteri og andre søtsaker, jeg spiste kun måltidene mine (uten problem). Jeg gikk til Kirsten 4 ganger over 4 uker, og i løpet av de fire ukene merket jeg forandringer hele veien. Nå er det noen uker siden jeg hadde min siste time, og jeg har fortsatt kontroll over min egen kropp. Jeg har kontroll over matinntaket, stress og ikke minst så har jeg den tanken når jeg ser meg selv i speilet:″nå ser jeg sånn ut i kroppsfasong, det er sånn jeg er″, uten å synes det er verdens største problem.

Jeg har mye mer energi og dørstokkmila er ikke like lang lenger. Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg fikk, det er helt utrolig! Jeg vet det høres ut som det er altfor godt til å være sant, men for meg var det sant. 

Maren

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.