Ta en "Mental Spa" med hypnose

Når har du sist tatt en velvære-behandling for din hjerne?

Kunne du tenke deg å ta en pause fra ditt tankekjør og oppleve en tilstand fullstendig mental avslapning?
Når mine klienter er ferdig med hypnosen og jeg ber dem ″komme tilbake til her og nå″ opplever jeg ofte at de nesten ufrivillig åpner øynene og kommen med en kommentar om at det har de ikke lyst til. De kommer tilbake fra en dyp tilstand av mental velvære. De føler seg fullstendig avslappet i hele kroppen. Lidt den samme følelsen, som hvis du våkner etter en behagelig drøm. Når du har vært i hypnose har du ikke sovet. Jeg har guidet deg gjennom en behagelig fantasi på en måte, så den kan føles så virkelig, at det er som om, du faktisk er på en tropisk strand eller på toppen av et vakkert fjell.
Du har kanskje opplevd å se en film hvor handlingen ble så virkelig for deg, at du kjente følelser som glede, tristhet, redsel eller ble rørt. Du visste at det ″bare″ var en film og likevel merket du følelsene komme. I velvære-hypnosen vil jeg guide deg gjennom en behagelig fantasireise, hvor du vil føle masse gode følelser, som vi fylde deg med glede, energi og styrke.

Hvis du har lyst, kan du prøve en smakebit ved å høre på den gratis lydfilen . Det, som vil være annerledes når du kommer til meg personlig er, at jeg vil følge med på deg og sikre meg at du har den rette transe-dybden til å kunne få den best mulig opplevelse. 

Hvis du har lyst å prøve hva det vil si å være i hypnose uten å gå inn i et terapeutisk forløp, kan dette være den perfekte opplevelsen for deg. Det kan også hende, at du har lyst å gi denne ″Mentale Spa-behandlingen″ i gave til en du kjenner, som du vet har lyst å prøve hypnose.  

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.