Informing soul

Informing soul

Står du på en skillevei i livet ditt og er usikker på om du skal gå til høyre eller venstre? Skal du ta den jobben eller ikke? Skal du ta den ene utdanning eller den andre? Viktige valg som betyr mye for deg. Du har kanskje hørt at det er viktig å lytte til din intuisjon eller ”du skal følge hjertet ditt″. Hva nå hvis du ikke hører hva hjertet sier? Hva nå hvis du i mange så har hørt så mye på alle andre at du ikke lenger kjenner igjen stemmen til ditt eget hjerte?

Vi har mange ganger hørt at store oppfinnere og legendariske forskere har kommet frem til helt fantastiske oppfinnelser eller teorier rett etter de har våknet. Einstein var kjent for å ta mange powernaps i løpet av en dag og det var der han hentet inspirasjon til noen av sine viktigste teorier. Vi vet at under søvnen eller når vi dag-drømmer har vi tilgang til den underbevisste delen av hjernen vår og mange hevder at det ligger stor skjulte skatte der i form av informasjon.

Informing soul handler om og ta deg i en transe tilstand hvor du har adgang til den informasjonen. Noen vil kalde det den vise del av deg. Den delen av deg som vet hva som er best for deg og hvordan du skal nå målene dine. Hvis du tror at det er et formål med livet ditt, da er det den delen som vet om det. Du kan få tilgang du kunnskap og ressurser som vanligvis er forbeholdt mennesker som er klarsynte. Du kommer til å få direkte adgang til hjertet ditt og inspirasjon til å velge den riktige veien for deg. Den delen av deg vet om du skal velge til eller fra, gå den ene eller den andre veien.

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.