Energibalansering

Trenger du en opplading?

Hvis du føler seg sliten, er oppladning med ”De Nye Energiene” som å få ladet tomme batterier. Etterpå føler du seg avslappet og mye mer rolig. Spesielt mennesker som er særlig sensitive, vil være i stand til å kjenne hvordan energien strømmer, men alle vil kunne ha glede av den. Energien virker på sammen måte uansett om du kjenner den rent fysisk eller ei.

Det som skjer er, at du får balansert energiene dine. Den styrker både kropp og sjel. Energien i meridianene gjenopprettes ved berøring av punkter på kroppen i et bestemt system.

Hva kan ″De Nye Energiene″ hjelpe deg med?

En dypere forståelse av eget liv, følge sjelens og hjertets vei. Den balanserer fortid, nåtid, fremtid og hjelper deg til å være tilstede i nuet. Den renser ut og balanserer gamle emosjoner og tillærte mønstre. Styrker indre organer, veskebalansen og immunforsvaret. Påvirker ryggmargen, hormonbalansen, lunge, mage- og tarmfunksjon. Balanserer det feminine og maskuline i deg.

Grunnen for, at jeg lærte meg denne metoden, var at jeg selv ble kjent med den på et tidspunkt, hvor jeg selv var veldig sliten. Jeg syntes det var så deilig, at jeg ønsket selv å kunne gi den den formen for energibalansering til andre. Jeg har derfor tatt alle fire kurs som finnes innen ″De nye energiene″.

Bemerk:

Balansering med ″De Nye Energiene″ er ikke hypnose men mer en form for healing.

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.