Hypnose mot eksamensskrekk

Gruer du deg skikkelig, når du skal til eksamen eller holde et foredrag?

Det som oftest ligger bak, er frykten for å dumme seg ut eller stryke til eksamen. Noen har negative erfaringer fra tidligere situasjoner, hvor de var sentrum for oppmerksomheten og er redd for at det skal skje igjen. Den skrekk du føler er som om det står en løve foran deg og din kropp går i alarm beredskap. Du har kanskje opplevd å bli du svimmel og kvalm eller bli klam i hendene og kjenne at hjertet slår veldig rask. Det gjør det umulig for deg å være fokusert og konsentrert på det du skal fremlegge.

Hvordan kan hypnoterapien hjelpe deg med å takle eksamener på en bedre måte?

I løpet av terapi-forløpet finner vi der hvor angsten kommer fra og nøytraliserer den. I tillegg bygger vi deg opp, så du kan stå foran andre mennesker og føle deg trygg. Det er selvfølgelig viktig, at du har jobbet med det stoff/viten du skal fremlegge eller gå til eksamen i. Det må ligge klart i underbevisstheten, så du kan hente det frem, når du trenger det. I terapien vil du også lære konkrete teknikker til hvordan du kan berolige deg selv, så du bedre kan fokusere på det du skal si eller gjøre.

Fikk denne meldingen fra ″Vilde″ rett etter hun hadde vært til eksamen:

Hei
Nå er jeg ferdig med fremføringa, og jeg aner ikke hva du har gjort med meg, men gud så gøy det var å stå der! Var litt skjelven i starten, men jeg var ikke i nærheten så ukomfortabel som jeg har vært før! Så tusen takk skal du ha for alt du har gjort frem til nå .

"Vilde"

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.