Hypnose kan endre dårlige vaner

Har du noen dårlig vaner som du ønsker å kvitte deg med?

Vi har ″gode″ vaner som er ting vi gjør automatisk for får oss gjennom dagen på en behagelig måte og vi har ″dårlige″ vaner som gir oss følelser som håpløshet, utilstrekkelighet og mangel på kontroll. Når vi utfører de ″dårlige″ vaner har vi en umiddelbar følelse av mindre stress akkurat idet vi gjør det. Problemet er at etterpå kommer angeren og frustrasjonen, fordi vi igjen gjorde det som vi egentlig ønsker å slutte med. De to vanligste vaner vi hjelper klienter med er røykeslutt og søtsug, men det finne masse andre vaner du kan få hjelp til å slutte med. Uansett hvilken dårlig vane du har ligger den i underbevisstheten og i hypnosen kan du fjerne den eller omprogrammere den til en positiv vane.

Har du en uvane med å bite neglene dine?

Veldig mange mennesker biter neglene sine. For mange er neglebitingen en avledning, fordi de kjeder seg eller er stresset. Noen forskere påstår, at mennesker med denne uvanen har en høyere grad av perfeksjonisme enn andre. For noen kan det bak perfeksjonismen ligge en redsel for ikke å være bra nok. Hvis du kjenner deg igjen i den beskrivelsen, kan du ha stor glede av å jobbe med selvfølelsen din

Lisa hadde nappet håret siden hun var tenåring.

I 25 år har jeg plukket meg i håret – noe som heter trichotillomania.  Jeg ønsket ikke å gjøre det, men klarte heller ikke å slutte. Jeg leste meg frem til at hypnose kunne være til hjelp, og da googlet meg frem til Kirsten. For meg er dette veldig privat, og det var et stort steg å ta kontakt og be om hjelp. Ja jeg var skeptisk, men ville prøve. 

Det var enkelt å snakke med Kirsten. Vi snakket lenge i telefon ved første kontakt og hun forsto problemet mitt. Jeg var hos Kirsten fire ganger. Jeg følte meg trygg, og i kontroll under hypnose.  Det er en deilig følelse, og jeg er glad at jeg har opplevd det. Det er absolutt ikke slik man ser hypnose på tv. Vi jobbet med årsaken til at jeg dro ut håret mitt og jeg kan si med hånd på hjerte at hypnose virker. For meg hadde det en øyeblikkelig virkning. Jeg sluttet å dra meg i håret etter første behandlingen. Dette var tre måneder siden. Jeg føler meg mer avslappet, gladere og i kontroll. Jeg anbefaler Kirsten på det sterkeste.  

Lisa

Lisa ønsker å være anonym, navnet er derfor ikke hennes riktige navn.

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.