Hypnose mot angst

Angst, fryktsom, redd, usikker, utrygg eller engstelig?

Angst finnes i mange grader og variasjoner. I følge Rådet Psykisk Helse opplever ca. 30% av alle nordmenn å ha en angstlidelse i løpet av livet. Den form for angst vi kan jobbe med i hypnoterapien, er hvis du er redd for noe, som du med din sunne fornuft vet ikke er farlig. Det kan være å reise med fly eller det å være ute blant vanlige folk. Det kan også hende, at du er reagerer voldsomt på spesifikke dyrearter, som ikke er farlige, eksempelvis små edderkopper, huggorm eller fugler.

Har du følelser av frykt som du ønsker å bli kvitt?

Følelsen av frykt kommer fra en overbevisning om, at noe farlig kan skje. Følelser er ofte irrasjonelle. Alle følelser ligger i underbevisstheten. Det du kan gjøre i hypnosen er, at jeg guider deg til hvordan du kan nøytralisere de overbevisninger, som ligger bak følelsen og så vil følelsen automatisk forsvinne. Følelsen er drevet av en feiloverbevisning og når motoren er vekk, bliver følelsen ikke lenger produsert. Du kan komme til å føle deg mye mer trygg og avslappet i situasjoner som før kunne skremme deg.

Les hvordan andre ble bedre

Heidi kom for Røykeslutt men ble også fri for masse gammel frykt

Jeg ønsket og slutte med røyk og bli kvitt angsten. Jeg har slitt med angst i mange år, og er derfor også uføretrygdet. Redd for mørket, sosial angst, dødsangst og følt meg lite verdt.
Dette var ikke det livet jeg ønsket meg. Så da bestemte jeg meg for å søke litt hjelp, og det fikk jeg.
Jeg har vært røykfri siden 16 februar 2018, og livet føles helt nytt. Jeg er mer aktiv, har mer overskudd, mer glede, flere mål og føler meg mye mer verdt. 

Angsten er ikke livet mitt lenger, jeg har tatt igjen kontrollen og styrer i dag livet mitt mot noe bedre. Jeg har blitt ett gladere menneske med mye mer energi. 
Jeg vil anbefale hypnoterapi, det hjalp meg. 

Heidi

Sonja hadde flere gange opplevd å få en følelse av panikk

For 11 år siden opplevde jeg panikkanfall for første gang… etter noen runder hos diverse hjelp, fant jeg psykolog i Oslo som hjalp meg å mestre anfallene… de ble gradvis borte… men kom sterkere tilbake! Jeg fikk tips av ei venninne, som sa: «prøv hypnose!». 
Jeg googlet og fant Kirsten Topp på Gjøvik, sendte en Mail, og en hyggelig Kirsten ringte raskt tilbake. Vi avtalte 4 «behandlinger» en prosess som skulle hjelpe meg å bli kvitt panikkanfallene. 
Nå, omkring ett år senere har jeg ikke hatt noen panikkanfall, jeg har til og med vært på konsert m 40 tusen mennesker!!! Jeg fungerer optimalt i alle sammenhenger. Det er en glede å kunne si ja, fordi jeg vet det går bra!
Det viste seg at Kirsten kunne leve opp til navnet sitt, TOPP! 

Sonja

Hypnoterapi høres ut som noe for meg

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi evt. avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.