Behandlinger

Hva kan Topp Hypnoterapi hjelpe deg med?

Det virker kanskje overveldende at hypnoterapi kan være en løsning på så mange så ulike problemer som listet under. Felles for alle de psykisk relaterte problemer du har er, at de starter i underbevisstheten. Med 5-PATH® hypnoterapi nøytraliserer du årsakene til problemene dine og du vil få varige forandringer. I hypnosen kan du “omprogrammere” dine gamle overbevisninger i underbevisstheten, som har fått deg til å tenke, føle eller gjøre ting du ikke ønsker. Du kan legge inn nye og sunnere reaksjonsmønstre, som får deg til å føle deg trygg, glad og i kontroll.

Er hypnose noe for meg?

Du er alltid velkommen til å få en gratis konsultasjon på telefon. Her kan vi eventuelt avklare om hypnose er noe for deg.

Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnosen. Det eneste jeg kan garantere deg er, at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å nå målene dine. Resultatene dine er som ved fysisk trening, jo mer du bidrar, jo mer vil du få ut av det. Det er du som har kontrollen og nøkkelen til suksess. Noen vil komme i mål på 4-6 sesjoner, andre trenger flere.