Du er helt unik!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

I dag har mange mennesker en eller annen form for diagnose. De kan lett bli forskrekket og leser derfor masse om denne diagnosen på nettet. Problemet er at folk ofte begynner å identifisere seg med diagnosen sin og tro at det er sådan de er. De glemmer at ordet utelukkende er en beskrivelse av den tilstanden de er i og at langt de fleste har mulighet for å endre den tilstanden hvis de aktivt og bevisst jobber med det.

Når mennesker kommer til meg ser jeg på de som helt unike. Uansett om de har mange negative tanker eller følelser er mitt utgangspunkt at det menneske har kommet dit de er i dag av sin helt spesielle vei. Hver eneste hypnose-sesjon er unik og sammen finner vi løsningen til å nøste opp i det som er årsaken til de ubehagelige tanker og følelser. Det viktigste hele veien er MÅLET. Målet er igjen spesielt fra person til person. Det er ofte fellestrekk som det at man ønsker å føle seg trygg på seg selv både når man er aleine og i sosiale settinger. Vi setter alltid opp 3-6 målsettinger. Noen kan være av generell karakter som: være mer tilstede i seg selv. Andre kan være spesifikke og målbare som: Løpe 6 km hver mandag, onsdag og fredag kl 19. Noen kan ha mål om å slutte med noe eksempelvis røyk og sukker, hvor andre ønsker å begynne med noe som eksempelvis trening, håndarbeid, lesing, spise sunnere, være mer sosial eller bli bedre i sin sport.

Alle mennesker som går igjennom et Hypnoseforløp på 4-6 ganger hos meg vil ha sin helt unike opplevelse. Selv noe så likt som et røykeslutt vil oppleves forskjellig for alle de som tar det. Vi er alle forskjellige og har opplevd ting forskjellig. Søsken kan ha opplevd at deres barndom var helt forskjellige fra hverandres. Grunnen er at de var forskjellige mennesker og derfor oppfattet de ting på forskjellige måter, også selv om de var på samme plass til samme tid.

Hvis du ikke er fornøyd med hvordan du har det i dag, har du muligheten for å gjøre noe med det. Med kunnskap om hvordan hjernen virker kan jeg hjelpe deg til å komme dit du vil. Hver dag jobber jeg med helt vanlige mennesker som har helt vanlige problemer til en bedre hverdag. Det krever at vi jobber sammen og at du er motivert for den endring du ønsker. Det er deg som skaper forandringene. Jeg er bare med som turguide og viser deg veien dit du vil.

Husk at uansett hvordan du har det i dag kommer dine vaner, tankemønstre, handlingsmønstre og følelsesmønstre fra hjernen og det er også der endringene må skje. Visste du at 80% av de tanker du tenker i dag de tenkte du også i går. Derfor er det viktig at vi er bevisst om hva vi sier til oss selv. Hjernen lytter og sender de samme tanker og følelser tilbake til oss. Til slutt tror vi at det er den vi er. Så hvem ønsker du å være?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen